CONTACTGEGEVENS

        Alkema lijstenmakerij                                        
          Bunderstraat 66          (hoek Boschweg/Hoofdstraat)
          5481KE Schijndel
 

          telefoon:     073 - 5430650   
          e-mail:         info@alkemalijstenmakerij.nl
          KvK-nr:       17195179
          BTW-nr:      NL8170.74.016.B01


         
     
         OPENINGSTIJDEN

        
maandag:            gesloten
          dinsdag:             09.00 tot 18.00 uur
          woensdag:         09.00 tot 18.00 uur
          donderdag:        09.00 tot 18.00 uur
          vrijdag:                09.00 tot 20.00 uur
          zaterdag:            09.00 tot 16.00 uur

 

      ROUTEBESCHRIJVING

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit Sint-Michielsgestel

U rijdt vanuit Sint-Michielsgestel op de rijksweg Den Bosch - Schijndel. Bij de 1e stoplichten gaat u rechtsaf Schijndel in (Boschweg). Bij de kerk gaat u even links-rechts en blijft u de Boschweg volgen. Na ca. 800m vindt u onze winkel aan uw rechterhand, op de hoek met de Bunderstraat. U kunt parkeren aan de Boschweg of in de Bunderstraat voor de winkel.
 

Vanuit Sint-Oedenrode

U rijdt vanuit Sint-Oedenrode richting Schijndel. Bij Schijndel volgt u de rondweg om Schijndel (Structuurweg). Bij de rotonde gaat u rechtdoor en ook bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Bij de volgende rotonde gaat u richting Centrum (driekwart rond). Rechtdoor tot aan de ABN bank aan uw linkerhand. Daar slaat u rechtsaf de Hoofdstraat in. Na ca. 450m vindt u onze winkel aan uw linkerhand, op de hoek met de Bunderstraat. U kunt parkeren aan de Boschweg of in de Bunderstraat voor de winkel.            
             

          Vanuit Veghel

U rijdt vanuit Veghel via Eerde naar Schijndel. In Wijbosch gaat u op het kruispunt bij de stoplichten rechtsaf de rondweg om Schijndel op (Structuurweg). Bij de rotonde gaat u richting Centrum (driekwart rond). Rechtdoor tot aan de ABN bank aan uw linkerhand. Daar slaat u rechtsaf de Hoofdstraat in. Na ca. 450m vindt u onze winkel aan uw linkerhand, op de hoek met de Bunderstraat. U kunt parkeren aan de Boschweg of in de Bunderstraat voor de winkel.            
 

Vanuit Heeswijk-Dinther

U rijdt vanuit Heeswijk over de brug van de Zuid-Willemsvaart naar Schijndel. In Schijndel gaat u bij de rotonde rechtdoor richting Centrum. U rijdt door tot aan de ABN bank aan uw linkerhand. Daar slaat u rechtsaf de Hoofdstraat in. Na ca. 450m vindt u onze winkel aan uw linkerhand, op de hoek met de Bunderstraat. U kunt parkeren aan de Boschweg of in de Bunderstraat voor de winkel.            
 

Vanuit Boxtel

Op de weg van Boxtel naar Schijndel slaat u na binnenkomst in de gemeente Schijndel op de verhoogde kruising bij het klooster linksaf de Pastoor van Erpstraat in. Deze weg gaat over in de Bunderstraat die u blijft volgen tot u op het einde aan uw linkerhand bij nr. 66 bent aangekomen. Rechts van het woonhuis ziet u onze winkel. U kunt parkeren in de Bunderstraat voor de winkel of aan de Boschweg als u linksaf slaat.