Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze passe-partoutsnijmachine
e
n bekijk vr u iets koopt alvast hoe het eindresultaat er uit zal zien!

------------------------------------

In onze lijstenmakerij is het mogelijk om op een beeldscherm uw werk alvast ingelijst te zien. U krijgt zo een goede indruk hoe een bepaalde lijst en/of passe-partout om uw werk zal staan. Ook kunt u uw verschillende keuzes naast elkaar op het scherm zien zodat u ze met elkaar kunt vergelijken. Dit kan u ondersteunen voor het kiezen van de juiste inlijsting.

 

     

 

              

 

Tevens hebben we een computergestuurde passe-partoutsnijmachine. Hiermee hebben we de mogelijkheid om niet alleen met uiterste precisie rechthoekige passe-partouts te snijden, maar er is nog veel meer mogelijk. Teksten en letters, vormen en figuren, ornamenten, V-groeven: de mogelijkheden zijn eindeloos! Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

 

 

 

1001 soorten openingen

Niet alleen de 'gewone' vierkante en rechthoekige uitsneden zijn mogelijk, maar oneindig veel meer: rond, ovaal, hoeken in een bepaalde vorm etc.

 

 

   

      

     

       

 

 

 

 

 

Teksten en letters

Laat een uniek cadeau ontwerpen door het uitsnijden van een tekst onder bijvoorbeeld een foto, diploma of afbeelding. 'Hoera', 'Opa 75 jaar', 'Geslaagd', een datum of uw naam, vrijwel alles is mogelijk in zeer veel lettertypes.

 

 

 

                                

 

 

 

Vormen en figuren

Een dolfijn bij een foto die genomen is in het Dolfinarium, een voorzitters-hamer bij de foto van de vertrekkende voorzitter of bijvoorbeeld twee duifjes bij die mooie trouwfoto? Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit onze uitgebreide database met vormen, plaatjes en figuren. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden die we u kunnen bieden. Ook voor relatiegeschenken een uitstekend idee!

 

 

   

 

 

Ornamenten

Versier uw passe-partout op elegante wijze met n of meer ornamenten. In eindeloos veel variaties mogelijk en altijd goed voor een zeer persoonlijk tintje aan uw inlijsting.

 

 

                                
 

                                
 

                                              

 

 

 

V-groeven

Bij velen nog onbekend, maar de V-groef staat garant voor een prachtige en subtiele wijze om uw inlijsting te verfraaien. De machine snijdt een kleine groef in het passe-partoutkarton zodat de binnenste gekleurde of witte laag zichtbaar wordt. Bijvoorbeeld als extra accent om de uitsnede in het passe-partout, maar ook mogelijk in de vorm van letters of ornamenten. Een schitterende manier om uw werk 'helemaal af' te maken.
 

 

 

 

 

Collages

Het is mogelijk om tot zelfs 100 uitsneden per passe-partout te maken. Een leuke collage met verschillende vormen in de uitsnede, eventueel gecombineerd met een andere stand van sommige uitsneden: alles is mogelijk. Samen met u bekijken we graag wat de mooiste manier is om uw collage tot zijn recht te laten komen.