Lijstenmakerij in Meierijstad

Alkema Lijstenmakerij is  gevestigd in Schijndel. Vanuit alle kernen van Meierijstad zijn we goed te bereiken. We zijn gevestigd op Bunderstraat 66.  Voor de deur is het gratis parkeren. Wij zijn een gecertificeerde lijstenmakerij. Kwaliteit en service staat bij ons steeds op nummer één. Graag nemen we de tijd om alle inlijstmogelijkheden met onze klanten te bespreken zodat zij een weloverwogen besluit kunnen nemen.

Bewezen vakmanschap

Zowel nationaal als internationaal doet Alkema Lijstenmakerij jaarlijks mee met inlijstwedstrijden. Inmiddels hebben wij al veel prijzen en awards gewonnen. Diverse malen wonnen wij de prestigieuze Guild Challenge Framing Award in Engeland en zijn wij ook ‘Lijstenmaker van het Jaar’ in Nederland geweest. Lees meer 

 

Alkema Lijstenmakerij

Alkema Lijstenmakerij is lid van de  Nederlandse Branchevereniging Art-Frame en van de Engelse Fine Art Trade Guild.

Offerte aanvragen?

Om goed advies en een prijs te kunnen geven, is het belangrijk dat we het in te lijsten werk goed kunnen bekijken.

Het geven van prijsopgaven voor lijsten op maat via telefoon of via email, is daarom helaas niet mogelijk. Ons assortiment lijsten, passe-partouts en glas, en het aantal inlijsttechnieken is hiervoor te groot.

Je bent natuurlijk van harte welkom in de winkel. We bespreken graag je wensen en de mogelijkheden , dit uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

Om goed advies te kunnen geven is het belangrijk dat je het in te lijsten werk meeneemt.