Lijstenmakerij in de omgeving  van Sint-Oedenrode

Vanuit Sint-Oedenrode is Alkema Lijstenmakerij in Schijndel erg goed te bereiken. We zijn gevestigd aan de Bunderstraat 66 met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Alkema Lijstenmakerij is een gecertificeerde lijstenmakerij. Kwaliteit en service staat bij ons steeds op nummer één. Wij nemen graag de tijd om alle inlijstmogelijkheden te bespreken zodat onze klanten een weloverwogen besluit kunnen nemen.

Bewezen vakmanschap

Zowel nationaal als internationaal doet Alkema Lijstenmakerij jaarlijks mee met inlijstwedstrijden. Inmiddels hebben wij  veel prijzen en awards gewonnen. In 2019 werden wij ‘Lijstenmaker van het Jaar’ in Nederland en in 2022, 2018 en 2017 wonnen wij de prestigieuze Guild Challenge Framing Award in Engeland.          Lees meer 

Alkema Lijstenmakerij is lid van de  Nederlandse Branchevereniging Art-Frame en van de Engelse Fine Art Trade Guild.

Alkema Lijstenmakerij

Offerte aanvragen?

Om goed advies en een prijs te kunnen geven, is het belangrijk dat we het in te lijsten werk goed kunnen bekijken.

Het geven van prijsopgaven voor lijsten op maat via telefoon of via email, is daarom helaas niet mogelijk. Ons assortiment lijsten, passe-partouts en glas, en het aantal inlijsttechnieken is hiervoor te groot.

Je bent natuurlijk van harte welkom in de winkel. We bespreken graag je wensen en de mogelijkheden , dit uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

Om goed advies te kunnen geven is het belangrijk dat je het in te lijsten werk meeneemt.