Lijstenmakers-training

Vanaf 1 januari 2023 bestaat de mogelijkheid om trainingen in het inlijsten te volgen bij Alkema Lijstenmakerij volgens de Fine Art Trade Guild  normen. De GCF-studiegids is hierbij de leidraad. Naast deze trainingen kunnen nu ook bij Alkema Lijstenmakerij de examens GCF en GCF Advanced worden afgenomen door Geertjan, door de Guild gecertificeerd examinator. 

 

 

Website voor trainingen voor lijstenmakers

Met trots presenteren wij de nieuwe website www.lijstenmakerstraining.nl,  een platform dat zich richt op het aanbieden van trainingen in het lijstenmakersvak voor zowel ervaren lijstenmakers als starters. Door middel van professionele trainingen kun je de kwaliteit van je vakmanschap verbeteren en kennis en vaardigheden over het vak vergroten.

Samenwerkingsverband

Picture Framing Training (lijstenmakerstraining.nl) is een samenwerking tussen vier lijstenmakerijen, die gevestigd zijn in Nederland, Schotland, Engeland en Noord-Ierland. Door onze krachten te bundelen, hebben we een breed scala aan kennis en expertise op het gebied van het inlijsten verzameld en kunnen we uitgebreide en hoogwaardige trainingen aanbieden.

Onze website biedt een uitgebreid overzicht van de beschikbare trainingen, waaronder de voorbereiding op het GCF-examen en de GCF-Advanced examens van Fine Art Trade Guild. De trainers zullen je begeleiden bij je voorbereiding op deze examens en je voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om deze examens met succes af te leggen.

Trainingen

Of je nu een ervaren lijstenmaker bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een starter die de basisprincipes van het vak wil leren, wij bieden trainingen aan die aan je specifieke behoeften voldoen. De trainingen omvatten onder andere technieken voor het verstekken en assembleren van lijsten, het conserverend inlijsten, het inlijsten op verschillende inlijstniveaus, het gebruik van verschillende soorten materialen en het werken met diverse gereedschappen.

Onze trainingen zijn niet alleen gericht op de praktische vaardigheden, maar ook op de zakelijke aspecten van het lijstenmakersvak.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze trainingen je zullen helpen om je vaardigheden en kennis op het gebied van het inlijsten te verbeteren. Dit biedt je de nodige tools om je klantenkring te vergroten.

Neem een kijkje op onze website www.lijstenmakerstraining.nl en schrijf je vandaag nog in voor een van onze trainingen!